23948sdkhjf

Mermaid Technology går på First North

Teknologi-virksomheden Mermaid Technology i Vanløse vil på børsen. En notering på First North skal tilføre selskabet et sted mellem 20,5 og 25 mio. kr., og disse penge skal primært bruges til at ekspandere i udlandet.
Mermaid Technology a/s meddeler, at selskabet har søgt sine aktier optaget till handel på First North.

Prospektet vedrører et udbud på mellem 1.575.000 og 1.925.000 styk aktier á nominelt DKK 1 til DKK 13 per aktie. Prospektet frigives i dag den 15. marts.

Ved maximumstegning forventer selskabet at opnå et bruttoprovenu på 25,0 mio. kr. og 20,5 mio. kr. ved minimumstegning. Ansøgningen er en del af en langsigtet vækststrategi, som skal positionere Mermaid Technology a/s som Nordeuropas førende udbyder af totalløsninger til Dynamisk Digital Skiltning.

- Mermaid Technology a/s går på First North for at hente kapital til den forestående internationalisering af virksomheden. Provenuet skal være med til at sikre, at vi kan udnytte det ’window of opportunity’, som i øjeblikket findes på markederne i bl.a. Tyskland, Norge og Sverige, udtaler adm. direktør Henrik Johnsen.

DSS-marked i vækst
Mermaid Technology a/s designer, producerer og leverer specialdesignede totalløsninger til Dynamisk Digital Skiltning (DDS), også kaldet narrowcasting eller instore-TV. DDS er stadig et relativt nyt begreb inden for markedsføring og informationsformidling. Konceptet bygger på internetbaseret distribution af informationer til en enkelt eller en klynge af
skærme.

- Til forskel fra broadcasting, som vi kender det fra radio og TV, er narrowcastingens force, at indholdet kan skræddersyes til modtageren og den specifikke brugssituation, som modtageren befinder sig i. DDS-markedet har i de seneste tre år oplevet en voldsom vækst, og i Danmark har vi endnu kun set en brøkdel af de mange anvendelsesmuligheder, DDS-mediet lægger op til, udtaler Henrik Johnsen.

Værdien af det totale danske DDS-marked anslås i 2006 til ca. 180 mio. kr., og det forventes, at markedet over de næste tre år vil stige med ca. 77 pct. til en markedsværdi på ca. 320. mio. kr. i 2009. Den totale markedsværdi for Danmark, Tyskland, Norge og Sverige anslås i 2009 at runde 5 mia. kr.

Kilde: Mermaid Technology A/S / http://www.mermaid.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096