23948sdkhjf

PowerLynx opkøbt af Danfoss

Danfoss har pr. 14. marts 2007 overtaget PowerLynx A/S, der er en virksomhed i Sønderborg, som udvikler og sælger avancerede effektelektroniske produkter til solcellebranchen - hovedsageligt i Europa.
Danfoss har overtaget PowerLynx i Sønderborg - en virksomhed, der blev oprettet i 2002 og udsprang af Danfoss’ venture-aktiviteter. I dag har virksomheden 67 ansatte inden for salg og marketing, produktion og produktudvikling inden for avancerede effektelektroniske produkter til solcellebranchen.

- Købet er i tråd med Danfoss’ strategier om at erobre det voksende marked for alternative energiløsninger. PowerLynx’ viden og erfaringer inden for solenergimarkedet og Danfoss’ størrelse og viden inden for power elektronik er et godt match, siger Niels B. Christiansen, Danfoss Vice CEO and COO.

PowerLynx bliver en selvstændig forretningsenhed under Danfoss Motion Controls Division. Henrik Raunkjær, President for PowerLynx, får rapport til Sven Ruder, President for Danfoss Motion Controls Division.

Kilde: Danfoss / http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093