23948sdkhjf

Ericsson kæmper med valutakurser og usikkert marked

Virksomheden oplevede et lille fald i omsætningen i tredje kvartal, viser kvartalsmeddelelsen.
Kvartalsmeddelelsen for tredje kvartal viser en nedgang i omsætningen på tre procent. Det betød et samlet salg på 53 milliarder svenske kroner. Resultatet for perioden steg dog til tre milliarder svenske kroner, og det var en stigning på 800 millioner i forhold til samme periode i 2012.

Den fremtidige forventning til salg i et marked, der er præget af store kontrakter, giver dog usikkerhed hos virksomheden.

- Vi ser på nuværende tidspunkt, at salget er under et vist tryk. Dette er frem for alt drevet af valutaeffekter, og at to store udbygningsprojekter for mobilt bredbånd i Nordamerika toppede i første halvår af 2013. Salget i Japan påvirkes også, fordi vi nærmer os afslutningen på et stort projekt, siger koncernchef i Ericsson, Hans Vestberg.

I kvartalsmeddelelsen skriver Ericsson også, at der er positive tendenser på det kinesiske marked. Selvom virksomheden ikke har en betydelig position i landet, så har to store teleselskaber valgt Ericsson som teknlogileverandør til 4G/LTE. I Kina fortsætter arbejdet derfor, efter virksomheden har fået den indledende tildeling, skriver Ericsson i sin meddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094