23948sdkhjf

Kom godt i gang med AutoCAD 2007

[i]Efterhånden bliver computerprogrammer mere og mere almindelige inden for alle tekniske fag. AutoCAD er et af de mest populære programmer til tegning og modellering. Men hvordan kommer man i gang med programmet, og hvordan udnytter man dets muligheder? Cadskolen tilbyder et grundkursus i programmet.[/i]
Kurset sætter en ny AutoCAD-bruger i stand til at håndtere et tegningsforløb fra start til slut. Man får indsigt i de grundlæggende funktioner i AutoCAD, så man kan bruge programmet i praksis. Man vil få en teoretisk og praktisk viden om en stor del af AutoCAD og vil efterfølgende være i stand til at udføre mindre og mellemstore opgaver på egen hånd.

Kurset gennemgår blandt andet følgende emner:
• Brugerfladen i AutoCAD, herunder håndtering af filer og navigation på brugerfladen
• Håndtering af og arbejde med grundlæggende tegnefunktioner
• Konstruktions- og redigeringsprocesser
• Arbejde med tegningsinformation
• Arbejde med tekster, skraveringer og målsætninger
• Forståelse for udskrivning, herunder anvendelse af Plotter konfigurationer og Plot Style Tables

Til den uerfarne bruger
Kurset er designet til den nye AutoCAD bruger, der vil guides gennem en række af AutoCAD´s vigtige værktøjer og redskaber samt have en forståelse for ”Best Practice” ved arbejdet med 2D Design i Autodesk AutoCAD 2007.

I forbindelse med kurset er det en forudsætning, at man har et grundigt kendskab til og erfaring med brugen af pc’er og operativsystemet Windows. Det vil yderligere være en fordel at have en tegneteknisk baggrund.

Praktiske oplysninger
Kurset finder sted over tre dag; 16., 17. og 30. april – hver dag fra 9.00-15.30. Til kurset udleveres bogen AutoCAD 2007 – 2D Grundlæggende inklusive tilhørende cd-rom. Bogen er skrevet på dansk, udviklet af Cadskolen og består af 320 A4-sider. På den medfølgende cd-rom kan man ligeledes finde 76 videosekvenser af ca. 1½ times varighed.

Pris inklusiv materialer og forplejning er kr. 5.376,- eksklusiv moms, og kurset afholdes på Cadskolen, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst. Kurset tilbydes også som fjernundervisning.

Spørgsmål og yderligere information ved henvendelse til: info@cadskolen.dk eller på tlf. 9811 3666.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078