23948sdkhjf

Nyt høreapparat fra William Demant

I går annoncerede William Demant Holding lanceringen af sin næste generation af høreapparater baseret på Oticons kraftige, trådløse bredbåndsarkitektur, RISE.
Med Oticon Epoq tilbydes høreapparatbrugere verdens første helt igennem trådløse, binaurale høreapparatløsning med forbedret stereofonisk gengivelse af lyden. Derudover er det med Oticon Epoq blevet muligt nemt og hurtigt at etablere en trådløs forbindelse mellem høreapparatet og brugerens mobiltelefon samt andre moderne kommunikationsmidler.

Med en ny og innovativ løsning har Oticon skabt et fundament for de raffinerede binaurale processer, der finder sted mellem de to ører og hjernen. Oticon Epoq, som baserer sig på trådløs, binaural højhastigheds-lydbehandling mellem to høreapparater, har en fremragende stereofonisk lydbehandling, som aldrig ville kunne opnås med to apparater, der fungerer hver for sig, eller ved konventionel udveksling af simple kommandoer.

Bluetooth-forbindelse
Resultatet er en væsentligt forbedret evne hos brugerne til at fornemme og lokalisere lyde og skelne stemmer på næsten samme måde som normalt-hørende gør uden at tænke nærmere over det.

- Med sin ægte, binaurale lydbehandling sætter Epoq en ny standard i Premium-segmentet, og fordelene for brugeren er særdeles omfattende. Og kombineret med muligheden for etablering af Bluetooth-forbindelse til mobiltelefoner repræsenterer Epoq det største skridt fremad siden introduktionen af digitale høreapparater i midten af 1990'erne, udtaler Niels Jacobsen, administrerende direktør for William Demant Holding A/S.

Kilde: William Demant – http://www.demant.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078