23948sdkhjf

Tør du gå glip af HI 2007?

HI Industrimessen i Herning løber i år af stabelen den 4.-7. september. Tør du gå glip af denne enestående mulighed for at komme i dialog med potentielle nye kunder? Du har stadig mulighed for at få eksponeret din virksomhed på CFU’s fællesstand, hvor mødelokaler, konferencelokale og et indbydende business cafémiljø står til din frie disposition.
CFU har arrangeret en fællesstand, hvor du har mulighed for at byde ind på en plads. Fællesstandens placering i hal K er en af de mest attraktive, hvor mange besøgende naturligt kommer forbi. Så hvad venter du på? Du kan stadig nå at få en plads.

Bliv set og hørt
CFU sørger for massiv pressedækning under hele messen, og Metal Supply vil ligeledes være til stede alle dage.

Der vil samtidig være mulighed for, at din virksomhed kan invitere til konferencer, orienteringsmøder eller præsentationer omkring jeres produkter eller virksomhed. På fællesstanden er der nemlig opstillet et konferencelokale og et indbydende business cafémiljø med mulighed for servicering af kunder og jeres eget personale.

CFU sørger for en god placering, der ikke er til at komme udenom. Fællesstanden er i alt på 661 m2, hvoraf de 288 m2 er standarealet. Standene er delt op i 26 stk. 9 m2 og 4 stk. 12 m2 stande, og fællesområdet udgør 373 m2. 8 gode grunde til at være en del af CFU’s fællesstand
- Samlet standkoncept, samt opbygning og nedtagning
- Færdig stand med vægge, belysning og tæpper
- Kick-off møde før messen, hvor I har mulighed for at tiltrække nye kunder
- Massiv koordineret markedsføring i relevant fagpresse
- Attraktiv konference og –fællesområde
- Fælles catering, samt servicering af dine gæster
- Konferencer og indlæg om relevante emner, hvor du kan invitere dine gæster
- Øget mulighed for netværksopbygning samt erfaringsudvikling med kolleger

Yderligere oplysninger om CFU fællesstand i forbindelse med HI Industri-messen fås ved henvendelse til Knud Hareskov på tlf: 96 29 63 67 eller på mail .

Du kan få mere information om CFU's fællesstand her

Du kan også tage et smut forbi CFU’s hjemmeside http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125