23948sdkhjf

Mermaid præmieret for plejehjemsløsning

Plejehjem har fået installeret en informationsplatform på 80 skærme.
Ved hjælp af billeder, farver, symboler og letlæselig tekster bliver beboere og pårørende guidet rundt på det nye plejehjem Amaliehaven i Sønderborg. Løsningen er leveret af Mermaid, og virksomheden er netop blevet hædret med en pris ved Viscom, der er en europæisk messe for visuel kommunikation. Prisen hedder Digital Signage Best Practice Award 2013. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- I begyndelsen af 2013 fik vi til opgave at udvikle en integreret digital kommunikationskanal til centrets personale, beboere, besøgende og pårørende. Løsningen skulle øge formidlingen af serviceinformationer, sikre en nemmere hverdagen for beboerne og give dem større selvstændighed, samt effektivisere personalets arbejdsgang og frigøre personaleressourcer, siger Nico Colijn, marketing direktør hos Mermaid, om plejehjemsprojektet.

Amaliehaven, der har 60 beboere, har fået installeret 80 digitale skærme. Løsningen skal sikre beboerne en større grad af selvstændighed og frigøre ressourcer til personalet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204