23948sdkhjf

BHE opruster i NPI-produktionen

EMS-producenten opretter en afdeling, der udelukkende skal arbejde med prototyper.
BHE har oprettet en prototype-afdeling. Her er fire ansatte dedikeret til kun at beskæftige sig med prototyper.

- Vi har oprettet afdelingen for at få en smidig og bedre indkøring af nye produkter, og det vil give en fordel for både kunderne og os. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på fremstilling af nye produkter, og vi kan se en god forretning i, ikke mindst for vores kunder, at udføre en grundig evaluering af førstegangsproduktioner med henblik på optimering, siger Alex Le Woetmann, som er ansvarlig for den nye NPI-funktion hos BHE.

Alex Le Woetmann har arbejdet i virksomheden i mange år og har stor erfaring i alle processer i elektronikproduktion.

Horsens eller Kina
Den nyoprettede afdeling vil beskæftige sig med alt fra komponentfremskaffelser og produktionsforberedelser til ændringshåndtering.

- Ved at skille denne funktion ud i en særskilt organisatorisk enhed, undgår vi sammenblanding af vores NPI-funktion og serieproduktion, hvilket gør det lettere at holde fokus på begge processer. Vi har nu kørt med dette set-up i en periode og afprøvet det på de første kunder, som finder tiltaget godt og effektivt. Og vi finder det vigtigt at være i tæt dialog med kunderne for at få afstemt forventningerne korrekt i opstartsfasen, der ofte er tidsmæssigt presset, fortæller Alex Le Woetmann.

Den nye afdeling skal følge prototyperne, indtil de overgår til den ordinære produktion, som både kan foregå på fabrikken i Horsens eller hos samarbejdspartneren i Kina.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078