23948sdkhjf

Delta fyrer direktør

Per Hartlev, der har været i virksomheden i tolv år, er fratrådt sin stilling som administrerende direktør.
En negativ udvikling i virksomhedens resultater koster Deltas administrerende direktør posten. Per Hartlev er fratrådt sin stilling, og Povl-André Bendz, der siden 2005 har været ansat hos Delta som executive vice president og CFO, er indtrådt som konstitueret administrerende direktør. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Virksomheden har de seneste år foretaget flere større investeringer, men samtidigt desværre udviklet sig resultatmæssigt negativt og er nu kommet til et tidspunkt, hvor en ny fokuseret og målrettet strategi skal sikre en stabil lønsomhed, øge konkurrenceevnen samt fastholde en fokusering af GTS rollen, herunder også en fokusering på kerneforretningen og planer for at sikre, at vi kan foretage de nødvendige investeringer her, siger Jesper Haugaard, der er bestyrelsesformand hos Delta og tilføjer.

- Trods Per Hartlevs mange faglige og personlige kvaliteter har bestyrelsen vurderet, at tidspunktet er kommet, hvor nye kræfter skal til for at gennemføre en effektiv eksekvering af strategien og målsætningerne, og bestyrelsen vil straks gå i gang med at finde en ny direktør.

Delta, er ét af de ni Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078