23948sdkhjf

Delta etablerer nordisk IoT-center

Virksomheder, der arbejder med Internt of Things- produktudvikling, kan få hjælp eller gøre det selv i Aarhus og Hørsholm
Flere og flere producenter forsøger at udnytte de muligheder, der er ved enten at udvikle nye Internet of Things (IoT)-løsninger eller inkorporere IoT i eksisterende produkter. Delta vil tage en større bid af markedet med det nyoprettede Nordic IoT Centre .

Virksomheder kan der søge rådgivning og få foretaget tests i forbindelse med IoT-produktudvikling, for trods potentialet i teknologien er det ikke altid helt klart og tydeligt for alle virksomheder, hvad de nye teknologiske muligheder og begrænsninger er i forhold til deres produktidéer.

- Det går så hurtigt i IoT-verdenen, at man ikke har råd til at gå galt i byen. Det er en rigtig god idé at oprette et IoT-center som Nordic IoT Centre, hvor virksomheder kan få rådgivning om IoT, så de undgår at gøre ting forkert, Jens Rosenstand, director of product management, Oticon.

Som en ekstra service åbner Delta snart dørene til nyetablerede IoT tests selv-faciliteter i Hørsholm og Aarhus. Her kan virksomhederne selv udføre produkttests og derved sikre, at de udvikler robuste IoT-løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125