23948sdkhjf

Dansk Mikrobølge Teknik nomineret til nordjysk erhvervspris

Sæby-virksomheden er blandt de 15 nominerede der kæmper om Vækst og Vilje Erhvervsprisen i Frederikshavn Kommune.
Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret 15 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013. Vinderen af priserne afsløres ved Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet i Det Musiske Hus den 17. januar 2014.

- Vi er glade for at kunne nominere så bred en skare af virksomheder i Frederikshavn Kommune til Vækst og Vilje Erhvervsprisen. Det er et udtryk for, at der er god vækst og fremgang i vores erhvervsliv og i mange forskellige brancher. Hele otte iværksættere er nomineret, og mange af disse rummer et stort fremtidigt vækst- og beskæftigelsespotentiale, siger Karl Erik Slynge, bestyrelsesformand Frederikshavn Erhvervsråd.

Udover Dansk Mikrobølge Teknik er følgende virksomheder nomineret til Vækst og Vilje Erhvervsprisen: Gitte Henning A/S, Skagerak Pelagic, Slagter Munch, K.B Metal, NBE Production, A.B.C Service, Happydays, Lyngsaa A/S, Rais, D-T Interlink, Vestergaard Marine Service, Roblon, Lars Dannervig (for Hotel Herman Bang, Restaurant Empire, Café Empire, Sæby Søbad) og Farm Fun.

Det er niende gang, at Vækst og Vilje Erhvervsprisen uddeles, og den gives til en virksomhed/virksomhedsleder i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094