23948sdkhjf

Kidde Danmark vinder store ordrer fra energisektoren

Kidde Danmark A/S har indenfor få måneder modtaget ordrer for et tocifret millionbeløb fra energisektoren.
Udover en ordre på blandt andet Argonite og vandtågesystemer til to udenlandske kraftvarmeværker er Kidde Danmark blevet tildelt ordren på eksplosionsundertrykkende systemer til Vattenfalls tre danske kraftvarmeværker. Ordren omfatter i alt tolv kulmøller på Amagerværket, Fynsværket og Nordjyllandsværket.

Dertil har virksomheden desuden leveret branddetekteringssystemer til både Nordjyllandsværket og Fynsværket.

- Eksplosionsundertrykkende systemer er et nyt område for Kidde Danmark A/S. At føje dette område til vores eksisterende program vil yderligere cementere vores position som den danske leverandør med det største og mest omfattende produktprogram indenfor stationære slukningssystemer, lyder det fra salgs- & marketingchef i Kidde Danmark, Henrik Falshøj.

Energisektoren har mange forskellige former for behov for slukningssystemer, og Kidde Danmark er i dag allerede godt repræsenteret i sektoren, bl.a. med inertgas (Argonite), vandtåge-, skum- og CO2 systemer samt branddetekteringssystemer. Derfor er udvidelsen af Kidde Danmarks produktprogram til også at omfatte eksplosionsundertrykkende systemer en naturlig konsekvens af virksomhedens øgede fokusering på blandt andet energisektoren, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094