23948sdkhjf

Det sker: Silicon Valley-guru kommer til Norden i maj

Signalintegritetsguruen Lee Ritchey fra Silicon Valley kommer til Norden i maj måned for at lære fra sig om de teknikker, man kan bruge til at designe print, der virker første gang.
Det oplyser EE-Training i en pressemeddelelse.

- Lee er kendt for at underbygge alt med målinger, og så viser han helt konkret, hvordan man bygger printkort med de vildeste hastigheder uden at gå amok i dyre high-density (HDI) teknikker, som kan være vanskelige at producere effektivt, fortæller Rolf Østergaard fra EE-Training, som har arrangeret kurser med Lee Ritchey i otte år nu.

Udnyttelsen af materialerne og forståelse for hvad der reelt betyder noget for signalerne og for EMC, er i fokus i de tre kurser, som afvikles under “Nordic SI Week 2014” i Stockholm 5-9. maj. Arrangementet, som sidste år trak over 70 deltagere fra hele Europa, giver på en uge deltagerne al den viden, der skal til for at lave moderne printkort, der fungerer og produceres optimalt, hedder det i pressemeddelsen.

Ugen starter med 3 dages kursus i signal-integritet for alle - uanset om man laver styringer med microcontrollere eller 30 GBps routere. Her er vægten lagt på at forstå både de teoretiske mekanismer, og hvordan det så udnyttes i praktiske kredsløb. Derfor er der også indlagt en del om f.eks. komponenter til power og afkobling, opbygning af pakker til IC’er og specielt opbygning af printplader. Deltagernes egne cases tages også op til behandling på kursets sidste dag.

Læs mere om arrangementet på www.ee-training.dk , hvor der også er mulighed for tilmelding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078