23948sdkhjf

Loewe får tidligere B&O-profil i front

Den tyske tv-producent Loewe er solgt. Tidligere næstformand i B&O, Jan Gesmar-Larsen, er med i ejerkredsen og udnævnt som bestyrelsesformand.
Efter Loewe erklærede sig selv teknisk insolvent i oktober, har en række investorer nu budt ind og købt den tyske tv-producent. I investorkredsen finder man blandt andet danske Jan Gesmer-Larsen og en række tyske erhvervsfolk. Det skriver Berlingske Business.

Jan Gesmar-Larsen, som også får formandsposten i bestyrelsen, skal nu i tæt samarbejde med Loewes topchef, Matthias Harsch, vende udviklingen i selskabet.

- Jeg håber selvfølgelig på, at Loewe når nye højder og kommer med nye, cool produkter, således at vi får endnu større markedsandele, siger Jan Gesmar-Larsen til Berlingske Business.

Jan Gesmar-Larsen kommer til at fungere som bestyrelsesformand for både moderselskabet Panthera og Loewe. Han har blandt andet en fortid i Apple og Dell og har i perioden fra1996 til 2003 siddet han i B&O's bestyrelse, blandt andet som næstformand fra 1997.

Virksomheden fortsætter med at hedde Loewe, men vil ikke længere være børsnoteret og skifte derfor AG ud med GmbH.

De nye ejere overtager i første omgang 270 af virksomhedens 550 medarbejdere med mulighed for yderligere ansættelse af 160. Selskabets fortsætter med hovedkvarter i München og udviklingscentrene i Kronach og Hanover samt forretningsafdelingerne i Kronach overtages alle og fortsætter deres funktion.


Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109