23948sdkhjf

Scancon overtager Eltomatic

Den danske producent af optiske encodere, Scancon A/S med hovedsæde i Allerød, har opkøbt den nordjyske virksomhed Eltomatic A/S.
Det oplyser Eltomatic.

Eltomatic vil fremover fungere som en selvstændig division i Scancon, og i den forbindelse har Scancon ansat Michael Tingleff som teknisk direktør. Hans opgave bliver at lede det daglige arbejde hos Eltomatic i Pandrup.

Michael Tingleff har mere end 20 års erfaring med både design og forretningsudvikling inden for mobiltelefoni, scenebelysning og encoder-industrien. Hans primære mål bliver blandt andet at udvide Eltomatics produktsortiment.

- Efter 15 års fravær er jeg glad for at være tilbage hos Eltomatic og ser frem mod de nye udfordringer. Jeg glæder mig til den tætte dialog med kunderne, hvor vi får mulig for at udvikle præcis de løsninger, der er behov for i vores industri. Vi har et dygtigt hold ansatte, som er klar til at tage imod nye opgaver, siger Michael Tingleff til Electronic Supply.

Eltomatic blev grundlagt i 1978 i Pandrup. Fra begyndelsen og frem til i dag har virksomhedens hovedprodukt været encodere til den petrokemiske industri. Eltomatic har 35 års erfaring med produktion af Ex-godkendte encodere til anvendelse i miljøer, hvor alle former for eksplosive gasser kan opstå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079