23948sdkhjf

Stor investering i 5G-fremtiden

Frem mod 2018 vil Huawai bruge yderligere 600 mio. dollars på research i 5G-teknologi. Hvordan realisering af 5G-målet kan speedes var emnet på netop afholdt konference.
Informations- og kommunikationsteknologileverandøren Huawei forventer, at det første 5G-netværk vil være klar til kommerciel udrulning i 2020, og få en kapacitet, der er 1000 gange større end det nuværende mobile netværk, med tophastighed på mere end 10 Gbps.

- Vi begyndte at investere i 5G i 2009 og har for nyligt offentliggjort vores planer om at bruge yderligere 600 millioner US Dollar på research og innovation i 5G-teknologier frem mod 2018, siger Dr. Wen Tong, leder af Wireless Research og Huaweis 2012 LAB.

Samler de klogeste hoveder
Udviklingen af 5G-nettet skal ske gennem en åben og samarbejdsvenlig tilgang, hvor partnere fra industrien, konsortier, universiteter og øvrige globale platforme involveres, lyder det fra teknologigiganten.

Til at fremme denne udvikling af det nye mobilnetværk i Europa er netop afholdt den kombinerede konference og workshop 5G@Europe Summit, som fandt sted i München.

Ved at bringe nogle af de klogeste hoveder sammen fra EU og andre regioner, giver konferencen lejlighed til at diskutere de udfordringer og muligheder, der involverer 5G. Både de langsigtede visioner, teknologiske drivere og innovation såvel som de sociale fordele. Keynote-speakere var blandt andet Luigi Gambardella, formand for ETNO, og Thibaut Kleiner, leder af afdelingen Network Technologies ved Europa-Kommissionens DG Connect.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078