23948sdkhjf

Nordic Semiconductor kommer flot ud af 2013

Den norske halvlederproducent mere end fordobler resultatet før skat i fjerde kvartal af 2013 sammenlignet med det tilsvarende kvartal året før.
Virksomheden kan således i fjerdekvartal notere sig et resultat før skat på 4,7 millioner USD – et tal der i samme kvartal i 2012 lød på 1,8 millioner USD. Dermed har Nordic Semiconductor mere end fordoblet resultatet.

Kvartalet har i det hele taget budt på stigende indtægter og en øget rentabilitet hos Nordic Semiconductor. En fremgang, som virksomheden selv tilskriver en hurtigt voksende efterspørgsel på sine løsninger indenfor Bluetooth Smart.

De samlede indtægter i kvartalet endte på 35,6 millioner USD, hvilket er en stigning på 29 procent i forhold til året før. Alene salget af Bluetooth Smart-løsninger udgjorde 9,8 millioner USD svarende til 27,5 procent af de samlede indtægter i fjerde kvartal. I fjerde kvartal 2012 udgjorde Bluetooth Smart kun 2,3 procent af de samlede indtægter, svarende til 0,6 millioner USD.

I perioden øger den norske virksomhed desuden sin ordreindgang med syv procent i forhold til samme tidspunkt året før og kan således notere en ordreindgang på 27,7 millioner USD i mod 25,8 millioner USD året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078