23948sdkhjf

Lyngsoe Systems opkøbt af kapitalfond

Den danske kapitalfond Catacap har for et trecifret millionbeløb opkøbt den nordjyske it-virksomhed, der blev sat til salg i august 2013.
De otte medejere af den nordjyske virksomhed Lyngsoe Systems, der er specialist i komplekse it-løsninger til logistikvirksomheder, har for et trecifret millionbeløb solgt 80 procent af virksomheden til kapitalfonden Catacap, der investerer i små og mellemstore virksomheder. Det skriver Børsen.

- Vi mener, at Lyngsoe Systems er en overset dansk teknologivirksomhed, som leverer nogle kvalitetsprodukter til den store verden i stor ubemærkethed. Det er den ekspertise, vi har fået øje på, og som vi tror, vi kan videreudvikle på, siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i Catacap, til Børsen.

Ifølge avisen forventer de nye medejere af Lyngsoe Systems, at virksomheden har potentiale til at omsætte for op i mod en mia. kr. Det skal ske ved at udnytte virksomhedens globale position. Til sammenligning omsatte det nordjyske firma sidste år for 240 mio. kr., hvoraf 85 procent var eksport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078