23948sdkhjf

Loewe på gyngende grund

Højst uventet har den investorgruppe, der i januar viste interesse for at købe den tyske tv-producent, nu valgt at trække sig. Dermed ser fremtiden endnu engang usikker ud for tyske Loewe.
Det skriver Ritzau Finans ifølge Epn.dk.

Det seneste år har været hektisk for den tyske B&O-konkurrent. I januar 2013 kunne Loewe præsentere sin årsrapport for 2012 – en rapport, der bød på ildrøde tal. Og otte måneder senere måtte Loewe-koncernen i september fyrer 150 medarbejdere i et forsøg på at tilpasse sine omkostninger. Mindre end en måned senere erklærede den tyske tv-producent sig selv teknisk insolvent, og i den forbindelse oplyste det tyske selskab, at man allerede havde modtaget flere købstilbud.

I januar i år kom så meldingen om, at Loewe var blevet solgt til en kreds af investorer, der blandt andet talte den tidligere næstformand i B&O, Jan Gedmar-Larsen, som skulle være ny bestyrelsesformand i Loewe og være med til at sikre tv-producentens fremtid. Hvad der siden er gået galt, og som har fået investorerne til at trække sig, er uvist.

Faktum er dog ifølge Ritzau Finans og Epn.dk, at investorgruppen har valgt at trække sig, hvilket endnu engang efterlader Loewe på gyngende grund med en usikker fremtid. Lykkes det ikke det tyske selskab at finde nye investorer, lurer risikoen for en konkurs.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093