23948sdkhjf

Avnet Abacus indgår distributionsaftale med Omron

Omron skriver kontrakt med Avnet Abacus om at distribuere deres elektroniske komponenter i hele Europa efter Avnets opkøb af MSC Group.
Avnet Abacus har skrevet kontrakt med Omron Electronic Components. Denne aftale er afledt af Avnet’s opkøb af MSC Group for nylig. MSC er en distributør med fokus på distribution af elektroniske komponenter, embeddede computerprodukter og displayløsninger såvel som design og produktion.

Avnet Abacus er nu autoriseret til at distribuere hele Omron Electronic Components’ program, som omfatter relæer, omskiftere, konnektorer og sensorprodukter. Komponenterne anvendes i mange applikationer såsom bygningsautomation og alarmudstyr, medikotekniske applikationer, energi- og husholdningsapparater.

Distributøren tilbyder en bred vifte af Omron omskiftere, herunder mikroswitche og detektor switche med et bredt udvalg af aktuatorer, termineringer og monteringer. Derudover indeholder porteføljen FPC/FFC konnektorer herunder modeller, som har Omrons patenterede låsemekanisme.

Graham McBeth, President hos Avnet Abacus siger:

- Omron er meget respekteret som producent af elektronikkomponenter af høj kvalitet og driftsikkerhed. Denne aftale løfter vores produktudvalg markant og giver os mulighed for at øge væksten på Omrons produkter gennem vores store markedskendskab i Europa samt gennem vores tekniske knowhow samt drage fordel af det fantastiske samarbejde, som Omron og MSC allerede har.

- At bringe Avnet Abacus ombord til at supportere vores forretning på elektronikkomponenter i Europa var en oplagt beslutning. Vi kan nu udnytte effekten af at kombinere en allerede kendt distributør, MSC, med Avnet Abacus’ store ekspertise og deres kyndige produktspecialister, siger Leon Mordang, VP Salg og Marketing, Omron.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078