23948sdkhjf

Siemens og Mita-Teknik i ny samarbejdsaftale

Med et nyt samarbejde vil de to virksomheder kombinere specifikke teknologier, erfaringer og know-how indenfor vindindustrien. Målet er at sikre vindmølleindustrien de bedste løsninger på kort og længere sigt.
Det oplyser Mita-Teknik i en nyhed på sin hjemmeside.

Med aftalen bliver Mita-Teknik ’Solution Partner’ indenfor vind for Siemens i hele verden. Og den første fælles løsning bliver et ’GL2010 conform Safety System’ for vindmøller, som vil blive præsenteret ved EWEA-messen i Barcelona 10-12 marts.

- Vi er meget begejstrede for dette nye samarbejde med Siemens. Det er en aftale mellem to veletablerede virksomheder i vindindustrien, og jeg er overbevist om, at samarbejdet vil gøre det muligt at skabe nogle meget konkurrencedygtige løsninger for vores kunder, sagde Jesper Andersen, administrerende direktør i Mita-Teknik, i forbindelse indgåelsen af samarbejdsaftalen. Det fremgår af hjemmesiden.

- Vi ser meget frem til dette samarbejde. Kombinationen af mange års erfaring i vindindustrien fra Mita-Teknik og produktporteføljen fra Siemens som førende leverandør af automationsprodukter til industrien giver den bedst mulige platform for vores kunder, siger Max Andersen, salgsdirektør Siemens Industry Danmark, i nyheden på Mita-Tekniks hjemmeside.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079