23948sdkhjf

Godt år hos Danish Aerospace Company

Udviklingen var meget tilfredsstillende hos den fynske virksomhed i 2012/2013.
Den samlede bruttofortjeneste endte på 17,7 mio. kr. hos Danish Aerospace Company i 2012/2013, og på bundlinjen blev det til et overskud før skat på 6,1 mio. kr.

De tilsvarende tal for 2011/2012 viste en bruttofortjeneste på 14,2 mio. kr. og et overskud på 7,2 mio. kr. De to regnskaber er dog ikke direkte sammenlignelige, da 2012/2013 dækker over et regnskabsår på 15 måneder. Tilbagegangen i overskuddet skal ligeledes ses i lyset af, at Danish Aerospace Company havde omkostninger på 2,5 mio. kr. til et datterselskab.

- Danish Aerospace Company har i det forløbne regnskabsår haft en meget tilfredsstillende tilgang af nye kontrakter og tillæg til eksisterende kontrakter. I øjeblikket udvikles blandt andet nyt rumudstyr for den europæiske rumfartsorganisation ESA. Det skal sammen med selskabets eksisterende og allerede opsendte Portable PFS (Pulmotary Functional System) benyttes til gennemførsel af Airway Monitoring eksperimentet med måling af blandt andet NO (Nitrid Oxid) i rumstationens laboratorium og luftsluse. Det nye udstyr forventes opsendt i 2014. Herudover udvikles der blandt andet også nyt styresoftware til NASA’s motionscykler på rumstationen, skriver Danish Aerospace Company på sin hjemmeside.

I de kommende år vil den fynske virksomhed forsøge at udvide kundegrundlaget, især ved at forsøge at kapre kunder i den voksende private rumbranche. Derudover vil man videreudvikle nogle af produkterne, så de også kan bruges i forsvarssektoren.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096