23948sdkhjf

Crysberg konsoliderer driften i 2013

Regnskabet for 2013 er netop blevet godkendt på generalforsamlingen i nordsjællandske Kvistgård.
Selskabets direktør, Civ. ing. Niels Klagenberg, redegjorde på torsdagens generalforsamling for en række vigtige resultater opnået i det forløbne år.

Han fremhævede blandt andet, at kundetilfredsheden er steget fra 68 til 86 procent, at den israelske vandingsgigant, Netafim, er blevet forhandler i USA af selskabets Internetbaserede vandingsstyringsautomatik samt at der er opnået aftale med et par nye kunder i Danmark for Crysbergs services for produktionsmodning, logistikstyring, produktion og box-build af færdige elektronikløsninger.

Der er ligeledes med succes idriftsat et nyt center for robot-assisteret montage af leadede elektronikkomponenter, og Crysberg har som den første danske virksomhed af Bureau Vertitas opnået kvalitetscertifikat efter den nye ISO 29001 standard indenfor olie- gas og den petrokemiske industri.

Regnskabet er tilfredsstillende med en bruttofortjeneste på 16,5 mio. kr., et resultat efter skat på 3.2 mio. kr. og en egenkapital på 11,9 mio. kr.

Crysberg er således godt positioneret for de kommende års ekspansion indenfor brancheområderne Industri, Offshore & Marine samt Miljø særligt vandingsautomatik, pointerer Niels Klagenberg, som afslutningsvis oplyste, at året 2014 er begyndt positivt med fremgang i ordreindgang og lovende markedsudsigter for vandingsautomatik til det nordamerikanske marked.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078