23948sdkhjf

Blackberry må sælge ud

Behovet for kapital får nu den pressede canadiske mobilproducent Blackberry til at sælge hovedkontoret i Waterloo.
Det skriver Berlingske Business.

Blackberry har endnu ikke fundet en køber, men ifølge det franske nyhedsbureau AFP og avisen Toronto Star, er det mobilproducentens hensigt inden udgangen af maj at sælge sin ejendomme og derefter leje sig ind igen på nogle af de i alt 278.000 kvadratmeter, skriver den danske avis.

Det var oprindeligt Blackberry, der opfandt mobiltelefoner med fuldt tastetur, hvilket kombineret med sikkerheden gjorde mærket til erhvervslivets foretrukne. Siden er Blackberry imidlertid blevet overhalet indenom af udviklingen blandt smartphones, og mobilproducenten ligger i dag på en fjerdeplads på verdensplan.

Efter i en periode at have forsøgt at vinde privatkunder med det nye Blackberry 10 styresystem, har virksomheden nu besluttet igen at fokusere fuldt ud på erhvervslivet. Samtidig har Blackberry udliciteret produktionen af sine mobiltelefoner til det taiwanesiske selskab Foxconn. Endelig har mobilproducenten også sat gang i en større sparerunde, der skal nedbringe antallet af ansatte med 4.600. Det skriver Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078