23948sdkhjf

Sonion i international alliance

Den danske producent af komponenter til høreapparater har indgået et samarbejde med amerikanske InvenSense.
De to virksomheder vil sammen udvikle MEMS-mikrofoner og relaterede teknologier til brug i en række høre-hjælpemidler. Det skriver Sonion i en pressemeddelelse.

InvenSense skal bidrage til samarbejdet med sin lange erfaring med MEMS-teknologi samt sin portfolio af MEMS-mikrofoner. Sonion bidrager med sin udviklingserfaring inden for high performance mikrofoner. Efterfølgende får Sonion eksklusive rettigheder til at sælge InvenSense’ MEMS-mikrofoner til høreapparater, mens InvenSense selv fortsætter salget til andre applikationer.

- Da efterspørgslen efter MEMS-løsninger til høreapparater, høreapparat-tilbehør samt lytte-, alarm- og signalhjælpemidler fortsætter med at stige, vil denne alliance have den fælles fordel, at både teknologier og kundetilgang accelereres til at bringe den bedste MEMS-mikrofonteknologi til høreapparat-industrien, siger Behrooz Abdi, president og CEO hos InvenSense.

- Ved at føje MEMS-mikrofoner til vores allerede stærke mikrofonportfolio vil vi komme i en unik position til at supportere vores kunder på høreapparat-markedet. Vi er imponerede over de teknologiske skridt, InvenSense har taget i deres MEMS-mikrofoner, og vi er spændte på at begynde samarbejdet med dem. Når vi ser fremad, ser vi store muligheder for at kombinere vores viden til at lave endnu mere attraktive MEMS-baserede mikrofonprodukter, siger Jørn Mørkeberg, CEO hos Sonion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078