23948sdkhjf

Iværksætterkonkurrence om 500.000 kr.

Danish Tech Challenge er en ny konkurrence for videntunge opstartsvirksomheder, der arbejder med udvikling af nye, fysiske produkter, og som ønsker at sætte fuldt blus på deres idé.
Danish Tech Challenge har som ambition at tilbyde de bedste rammer i Danmark til at styrke og udfordre iværksættere og opstartsvirksomheder, der arbejder med at udvikle hardware – uanset om udfordringerne er tekniske, økonomiske eller forretningsmæssige.

Konkurrencen har plads til 20 deltagende virksomheder og løber i fire måneder fra september-december 2014. Der er allerede åbnet for ansøgninger, og ansøgningsfristen er 1. juni.

Vil gøde jorden for fremtidens vækstiværksættere
Førstepræmien i Danish Tech Challenge er på 500.000 kr., og vinderen kåres ved et stort show i begyndelsen af 2015. Bag Danish Tech Challenge står rådgivningsvirksomheden Keystones og Scion DTU, der er landets største forskerpark. Konkurrencen støttes af Industriens Fond med 2,9 mio. kr.

- Vi er gået ind i Danish Tech Challenge, fordi vi ønsker at gøde jorden for fremtidens vækstiværksættere og samtidig skærpe konkurrencen i det eksisterende erhvervsliv. Vi har en klar forventning om, at projekterne i Danish Tech Challenge vil bidrage substantielt til dansk iværksætterkultur, så vi kommer til at se markant flere vækstiværksættere i fremtiden, der kan være med til at skabe nye arbejdspladser, siger Mads Lebech, administrerende direktør i Industriens Fond.

Base på DTU
De udvalgte startups får base i forskerparken Scion DTU i Lyngby, hvor de får stillet kontor, prototypeværksted og netværk til rådighed. Samtidig betyder forskerparkens beliggenhed på DTU’s campus, at deltagerne får optimale rammer for at kombinere teknisk kreativitet med forretningsudvikling.

Som en del af forløbet får de adgang til målrettet sparring med forskere, mentorer og konsulenter fra henholdsvis DTU, Scion DTU, Keystones og andre samarbejdspartnere, herunder potentielle investorer. Hos Scion DTU glæder CEO Steen Donner sig til at byde deltagerne velkomne.

- I Scion DTU har vi stor erfaring med at hjælpe og rådgive eksisterende teknologitunge
iværksættere. Med Danish Tech Challenge kan vi nu også bidrage i den tidlige fase af virksomhedernes levetid og give dem støtte og netværksadgang, der kan styrke deres chancer for succes. For os handler det om at bidrage til, at så mange af deltagerne som muligt har lyst til at blive en del af vores unikke miljø og udvikle sig til vækstvirksomheder, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078