23948sdkhjf

29 skal kæmpe om Dira Automatiseringsprisen

Med en flot slutspurt lykkedes det Dira at få i alt 29 indstillinger til Automatiseringsprisen 2014.
Få dage før deadline havde foreningen blot modtaget fire indstillinger, men det endelige tal endte altså på 29. Det skriver Dira på sin hjemmeside.

- Jeg glæder mig over, at der igen er kommet mange indstillinger til Dira Automatiseringsprisen. Det høje antal indstillinger vidner om, at der er ved at komme gang i dansk industri, og at der tænkes kreativt, når der skal produceres effektivt. Jeg glæder mig til at se indstillingerne og selvfølgelig til at besøge de virksomheder, som bliver nomineret, når juryen har voteret, siger Diras nye formand Simon Hoffgaard.

Ud af de 29 skal der nu udvælges tre virksomheder som skal kæmpe om prisen som uddeles på Automatik-messen i september. De tre nominerede ventes offentliggjort den 14. april.

Dira Automatiseringsprisen uddeles hvert år til en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at øge én eller flere danske virksomheders konkurrenceevne og/eller til at fastholde arbejdspladser i Danmark gennem automatisering baseret på robotteknologi. Der lægges vægt på, at anvendelsen er sket på en banebrydende måde, eller at vinderen har bidraget innovativt til udvikling af robotteknologien.

I år er de indstillede (rækkefølgen er vilkårlig):
3Tech Robotics
BM Silofabrik
Bowitek
Chr Hansen
DMRI
Dolle
Eltronic
Haldor Topsøe
Intech International
KEA
Linak A/S
LT Automation
Micro Matic
MRN A/S
SSI Biobank
SVM Automatik
Technicon
Linak
Velterm
Cubic
Hosta Industries
EL-Grossisten
Akk Industri
Multicut
Klinisk Biokemisk Afdeling, Gentofte Hospital
Trelleborg Sealing Solutions
Kilde A/S Automation
Trelleborg Sealing Solutions
Gibotech
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109