23948sdkhjf

Nokia tjener mere på salg til Microsoft

Nokia har netop afsluttet salget af sin enhed Devices & Services til Microsoft. Det har indbragt mere end først antaget.
Parterne annoncerede allerede i september 2013 at man arbejdede hen imod et salg af Nokias enhed Devices & Services til Microsoft. Nu er salget endeligt fuldført, og Nokia oplyser at den endelige salgspris blev en smule højere end den første udmeldte pris på 5,44 mia. euro.

Nokia og Microsoft har I forbindelse med handlen foretaget et par justeringer til omfanget af aftalen, hvilket betyder at Nokias faciliteter i Chennai, Indien og Masan i Sydkorea ikke overgår til Microsoft.

Nokias fabrik i Indien er i øjeblikket under overvågning af de indiske skattemyndigheder, samtidig påtænker man at lukke fabrikken i Sydkorea, der beskæftiger 200 ansatte.

- På grund af den usikkerhed vores ansatte arbejder under i Chennai og fordi vi planlægger en lukning af fabrikken i Masan, har Nokia etableret et support-program, der inkluderer økonomisk bistand, til de ansatte, så de har mulighed for at udforske muligheder uden for Nokia på et velfunderet økonomisk grundlag, lyder det fra Nokia.

Nokia og Microsoft har indgået en aftale om at Nokia til stadighed skal producere mobile enheder for Microsoft.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109