23948sdkhjf

Skive-virksomhed investerer massivt i produktudvikling

Hos elektronikvirksomheden Deif A/S er produktudvikling i højsædet. Alene over de seneste fem år har virksomheden brugt næsten 320 mio. kr. på udviklingsområdet.
Det skriver Børsen.

De seneste to år har virksomheden løftet investeringerne i udvikling fra omkring 50 mio. kr. årligt til henholdsvis 77 mio. kr. og 84 mio. kr. svarende til 16-17 procent af den årlige omsætning. I dag er det desuden omkring hver femte af virksomheden 500 ansatte, der arbejder med udvikling.

Og ifølge ejer af Deif A/S, Toke Foss, er netop det at tænke langsigtet og satse markant på udvikling en fordel ved familieejede virksomheder.

- Vi er ikke så afhængige af, hvordan det går i det enkelte år. Det er klart, at resultaterne skal komme på et tidspunkt, og det gør de også. Vi arbejder med en langsigtet strategi og er helt sikre på, at vores investeringer vil give noget tilbage. Der er lange tilbagebetalingstider på investeringer i vores industri, men vi er langsomt kommet i front på de forskellige områder og har flere nye, banebrydende produkter klar, siger Toke Foss til Børsen.

Langt størstedelen af virksomhedens udvikling foregår i Skive, og det vil det ifølge ejeren blive ved med.

Virksomheden kom ud af 2012 med et underskud før skat på fire mio. kr. – blandt andet som følge af en uventet udvikling på det kinesiske vindmøllemarked – men allerede med 2013-regnskabet er Deif tilbage med sorte tal og et overskud før skat på tilsvarende fire mio. kr. Virksomheden kunne desuden i 2013 lægge 1,4 procent til sin toplinje, som blev på 498 mio. kr. Det skriver Børsen.
Læs mere om: Deif
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078