23948sdkhjf

Ny CFO til Bang & Olufsen

Bang & Olufsen har udnævnt Anders Aakær Jensen som ny CFO. Han vil indgå i Bang & Olufsens direktion sammen med administrerende direktør Tue Mantoni.
Anders Aakær Jensen kommer fra en stilling som Group Senior Vice President Corporate Finance hos Grundfos Holding A/S. Han har haft en 13 år lang erhvervskarriere hos Grundfos med forskellige stillinger i Danmark og udlandet, med ansvar inden for finansiering, økonomistyring og regnskab.

- Vi er glade for, at Anders har valgt at være en del af vores hold, og vi ser frem til et spændende og frugtbart samarbejde. Anders har stærke lederevner og har haft en lang og imponerede karriere i et af Danmarks største industriselskaber. Han er erfaren i at lede i en global og kompleks organisation. I hele sin karriere har han fokuseret på finansielle områder med et stærkt kommercielt fokus, og han har stor erfaring med at implementere globale performance management systemer. Vi mener, at Anders passer godt ind i vores virksomhed, og at han vil kunne støtte den fortsatte transformation af Bang & Olufsen, siger administrerende direktør Tue Mantoni.

Anders Aakær Jensen forventes at indtræde i stillingen senest medio August 2014.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.519