23948sdkhjf

OJ Electronics fejrer halvt århundrede

1. maj er det 50 år siden, at Sønderborg-virksomheden blev grundlagt.
Siden starten i 1964 har virksomheden specialiseret sig i at designe og udvikle kontrolsystemer til guldvarme og HVAC. I dag har virksomheden 150 ansatte og salgs- og datterselskaber på en række eksportmarkeder som fx Storbritannien, USA, Rusland og Polen.

Over det sidste årti har OJ Electronic øget fokus på på at blive en ægte cleantech-virksomhed. Det er blandt andet sket gennem aktivt samarbejde med ProjectZero, der er et forsøg på at gøre Sønderborg CO2-neutral i 2029. Gennem samarbejdet har OJ Electronics reduceret sit elektricitets-, varme- og CO2-output gennem forskellige investeringer.

- Vi er stolte af vores historie, begejstrede for vores nutid og forventningsfulde for vores virksomheds fremtid. Vores medarbejdere og vores stærke interne værdier betyder, at selv om mange ting har ændret sig i de sidste 50 år – revolutionerende teknologi og globalisering for blot at nævne nogle få – er vores måde at drive forretning på den samme. Vi er begejstrede for at dele denne fejring med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, siger administrerende direktør Erik Damgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125