23948sdkhjf

Det sker: Konference om elbiler

Den 22. maj er Energistyrelsen vært for en elbilkonference, hvor centrale, internationale aktører gør status inden for elbilområdet.
Hvordan skrider udviklingen af elbilteknologier frem? Hvilke udfordringer stiller produktion af elbiler bilindustrien overfor? Og hvordan kan bilproducenter i fremtiden tjene penge på elbiler?

På konferencen fortæller blandt andet US Department of Energy om, hvor langt USA er kommet med udvikling af elbilbatteriers rækkevidde og reduktion af elbilers pris.

Derudover præsenterer producenterne Tesla og BYD deres forretningsmuligheder og de udfordringer, som elbilproducenter står over for, og AutoCluster. NRW fra Tyskland fortæller om de forandringer, som produktion af elbiler medfører for europæiske bilproducenters forsyningskæde.

Sidst, men ikke mindst, giver Insero E-Mobility fra Horsens et bud på, hvilke erhvervsmæssige potentialer, som e-mobilitet udgør i Danmark.

Tid og sted
Torsdag den 22. maj 2014 kl. 13:30-16:30 i Fællessalen på Christiansborg.

Tilmelding er nødvendig og sker ved at sende en mail til vch@ens.dk senest fredag den 16. maj 2014. Angiv navn, virksomhed/organisation og adresse. Deltagelse i konferencen er gratis.


Kilde: Energistyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078