23948sdkhjf

Topleder forlader Brunata

Bestyrelsen i Brunata International har besluttet, at CEO Michael Staal efter kun to og et halvt år i direktørstolen ikke længere skal stå i spidsen for virksomheden.
Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Siden efteråret 2011 har Michael Staal som CEO i Brunata International a/s stået i spidsen for store og positive forandringer i Brunata med fokus på opbygning af en stærk organisation, etablering af strategi og indførelse af nye processer med fokus på kundekontakt og -tilfredshed inden for forbrugsafregning og måling, hedder det i pressemeddelelsen, der ikke giver nogen direkte årsag til, hvorfor Michael Staal ikke længere skal stå i spidsen for virksomheden.

Brunata skrive blot, at ’ Brunatas bestyrelse har vurderet, at der er behov for nye kræfter i den øverste ledelse for at nå virksomhedens mål’ og takker samtidig Michael Staal for den udvikling, virksomheden har gennemgået under hans ledelse.

Midlertidig direktør
Indtil Brunata har fundet en ny international topleder, vil David Friisholm være interim CEO i Brunata International a/s. David Friisholm har som direktør for Brunata i Skandinavien i de seneste år skabt resultater, der på mange områder kan danne model for den udvikling, som bestyrelsen ønsker fremadrettet for hele virksomheden, fremgår det af pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078