23948sdkhjf

Røde tal hos Mermaid trods stigende omsætning

Den sjællandske virksomhed, der blandt andet fremstiller computere, realiserede i 2013 en omsætningsvækst på 24 procent. Alligevel lykkedes det ikke Mermaid A/S at få sorte tal på bundlinjen.
Virksomheden kom således ud af 2013 med en nettoomsætning på 66 mio. kr. imod 53 mio. kr. året før. Men blandt andet vareforbrug, personaleomkostninger og eksterne omkostninger har ædt så meget af omsætningen, at virksomheden i 2013 ender med et ebitda på -3,6 mio. kr. imod -3,1 mio. kr. året før.

Resultatet for året lyder således i 2013 på et minus på 5,8 mio. kr., hvilket dog trods de røde tal er et bedre resultat end virksomheden leverede i 2012, hvor underskuddet blev på 6,8 mio. kr.

Mens virksomhedens ledelse i årsrapporten udtrykker tilfredshed med den stigende omsætning, så anser man årets negative resultat på -5,8 mio. kr. for stærkt utilfredsstillende, fremgår det af ledelsesberetningen.

- Selskabets ledelse er forsigtigt optimistisk i forhold til 2014 og forventer en forsat positiv udvikling i datterselskaberne og marginalt forbedrede markedsvilkår i Danmark, står der i ledelsesberetningen.

Ledelsen finder det dog ikke relevant at offentliggøre et egentligt estimat for 2014, men understreger, at man har en klar forventning om forbedrede dækningsgrader for 2014 og et positivt ebitda for året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079