23948sdkhjf

Røde tal hos Topsil

På trods af stigende omsætning lykkedes det ikke Topsil at skabe sorte tal på bundlinjen i første kvartal.
Topsils omsatte i første kvartal 2014 for 73,4 mio. kr. mod 70,7 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultat af den primære drift før afskrivninger (EBITDA) blev på 3,3 mio. kr. mod 3,4 mio. kr. i samme periode året før.

- Eksekveringen af Topsils strategi fortsætter. Omsætningen steg med knap 4 procent i første kvartal i forhold til samme periode sidste år, og vi øgede aktivitetsniveauet i Japan og Kina med henblik på at styrke markedspositionen. Powermarkedet er fortsat præget af prispres. Vi ser vores effektiviseringsbestræbelser bære frugt, hvilket påvirkede indtjeningen positivt i kvartalet, siger CEO Kalle Hvidt Nielsen.

Af- og nedskrivninger på i alt 7,3 mio. kr. betød dog, at Topsils resultat før skat endte med et underskud på 5,4 mio. kr. Det var dermed godt 0,6 mio. kr. dårligere end første kvartal 2013.

Forventningerne til hele 2014 fastholdes dog. Topsil forventer stadig en omsætning og et EBITDA på niveau med 2013, hvor man omsatte for 312,1 mio. kr. og hentede et EBITDA på 21,0 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095