23948sdkhjf

ODU styrker tilstedeværelsen i Danmark

Den tyske virksomhed ODU styrker sin tilstedeværelse på det europæiske marked for forbindelsesteknologi ved at oprette eget datterselskab i Danmark.
ODU Denmark ApS tilbyder et komplet produkt- og servicesortimentet til kunderne på det danske marked, som omfatter alle forbindelsestekniske løsninger fra ODU-koncernen. Ambitionen er at sikre kompetent rådgivning og den bedste service for ODU-standardprodukter såvel som for implementeringen af kunde-specifikke løsninger til virksomhedens danske kunder. Det skriver ODU i en pressemeddelelse.

ODU’s mand i Danmark er Mads Haastrup. Som regional sales manager Danmark har han siden begyndelsen af 2013 været ansvarlig for at udvikle salget og servicen på det danske marked, og udviklingen resulterer nu i, at ODU ønsker at markere sig endnu stærkere på det danske marked.

- Jeg er glad for beslutningen om at stifte et datterselskab i Danmark. Det viser, at ODU ser Danmark som et strategisk vigtigt marked, og at man ønsker at fortsætte den positive udvikling, som ODU oplever i Danmark, fortæller Mads Haastrup.

Vil opsøge muligheder og udnytte potentiale
Ifølge ODU er der et spændende uudnyttet potentiale for ODU i Danmark inden for primært medico, industri, test & måling, militær og sikkerhed samt energiteknologi, og det forventer virksomheden at komme endnu tættere på.

- Mads Haastrup har været i stand til at åbne for lovende muligheder og projekter for ODU inden for det første år takket være sin store tekniske viden og sit gode netværk, fortæller Thomas Irl, sales manager for Central-og Nordeuropa hos ODU.

- I ODU Group er vi afhængige af hastighed, fleksibilitet, teknisk kompetence og især kundenærhed, og nu hvor vi er direkte tilstede på det danske marked med Mads Haastrup som regional sales manager i vores danske datterselskab, er vi godt rustet til at løse opgaverne og tilbyde kunderne de optimale løsninger, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078