23948sdkhjf

Ny topchef til GN ReSound

GN Store Nord har udnævnt Anders Hedegaard som administrerende direktør for GN ReSound og som medlem af GN Store Nords direktion.
Anders Hedegaard erstatter den 1. august Lars Viksmoen, der har opsagt sin stilling som administrerende direktør for GN ReSound for at ændre balancen mellem sit arbejdsliv og privatliv.

For at sikre en smidig overgang vil Lars fortsætte på fuld tid i GN indtil udgangen af 2014 og arbejde tæt sammen med Anders Hedegaard. Desuden vil Lars Vikmosen fortsætte med at bidrage til udviklingen af GN gennem forskellige projekter, inklusive samarbejde med GN’s strategikomité.

- Gennem de sidste fire år har Lars været medvirkende til at drive den betydelige omstrukturering af GN ReSound og på samme tid positioneret GN ReSound som den hurtigst voksende virksomhed i høreapparatsindustrien. Det er med beklagelse, at jeg har accepteret Lars’ opsigelse, men jeg respekterer fuldt ud hans beslutning om at fratræde denne krævende rolle. Jeg er glad for, at Lars vil fortsætte med at være en del af GN Store Nords agenda og vil takke Lars for hans indsats som administrerende direktør, siger bestyrelsesformand for GN Store Nord, Per Wold-Olsen.

Anders Hedegaard kommer fra en stilling som administrerende direktør for Bavarian Nordic. Han har bred ledelseserfaring og har været overordnet ansvarlig for at drive omsætningsvækst og øget produktivitet i globale virksomheder. Han har omfattende erfaring fra medicinal- og MedTech-branchen fra ledelsesstillinger i ALK-Abelló, Foss og Novo Nordisk. Anders Hedegaard har en kandidatgrad som civilingeniør i kemi fra Danmarks Tekniske Universitet.

- Lars og jeg har samarbejdet om at rekruttere hans efterfølger, og jeg er meget tilfreds med, at Anders har accepteret stillingen som administrerende direktør for GN ReSound. Anders er exceptionelt kvalificeret til at håndtere en ambitiøs agenda for innovation og vækst. Hans førsteprioritet vil blive at sikre en fortsat succesfuld kommercialisering af industriens første Made for iPhone produkter, siger formand Per Wold-Olsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094