23948sdkhjf

Procom jagter tredobling af salg

Antennespecialisten Procom har med overtagelsen af britiske Skymast sat jagten ind på en tredobling af salget. Og flere opkøb er på vej, lyder det fra bestyrelsesformanden.
Opkøbet af britiske Skymast kommer godt et halvt år efter, at ATPs Via Venture Partners trådte ind som storaktionær i Procom og dermed er man godt på vej til at opfylde den nye ejerkreds’ mål om at tredoble omsætningen fra 120 mio. kr. til 350 mio. kr på fem år, skriver dagbladet Børsen.

Læs også: Procom erhverver britisk antennespecialist

En, to, mange
Som nævnt var Skymast første skud på opkøbsstammen og flere akkvisitioner er på vej, lyder det fra bestyrelsesformand og partner i Via Venture Jakob Rybak-Andersen.

- Vi er i dialog med flere, og der er i hvert fald fem europæiske virksomheder, som vil passe godt ind i Procom, siger han til Børsen.

Han forventer dog ikke at næste opkøb vil realiseres før næste år.

150 mio. kr i 2014
Procoms omsætning kommer allerede i år op på omkring 150 mio. kr. takket være opkøbet af engelske Skymast – og Jakob Rybak-Andersen forventer at man runder den kvarte milliard allerede om to højst tre år.

Procom har i forbindelse med sit regnskab ikke oplyst de præcise tal for omsætningen, men driftsindtjeningen før renter og skat ligger på 23,4 mio. kr. i 2013 og 20,5 mio. kr. 2012.

Virksomheden har 125 medarbejdere i Frederikssund i Nordsjælland og 40 i England samt selskaber i Tyskland, Frankrig, Sverige og USA.



Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095