23948sdkhjf

Mjølner Informatics blandt Europas bedste arbejdspladser

Ansatte i 2.330 virksomheder i hele Europa har vurderet deres arbejdspladser, og for sjette gang er det aarhusianske software- og designhus blandt Europas 100 bedste arbejdspladser. Mjølner Informatics placerer sig som nummer 15 på listen over SMV’er.
Great Place to Work står bag den omfattende undersøgelse og offentligjorde allerede i efteråret de nationale resultater. Her placerede Mjølner Informatics sig som den tredjebedste it-arbejdsplads og den syvendebedste arbejdsplads i SMV-kategorien.

Kompetenceudvikling i højsædet
Medarbejderne i Mjølner Informatics roser især villigheden til at skabe rum for udvikling af egne og fælles kompetencer. Virksomheden har blandt andet sat kompetenceudvikling på skemaet med ugentlige møder i faglige grupper på tværs af projekter:

- Vores arkitekt- og test manager-fællesskaber giver en unik mulighed for vidensdeling og 'uddannelse' i emner, der er aktuelle og betyder noget i det daglige. Både for Mjølner, men mindst lige så meget for vores kunder, da det er deres problemer, der tages op. Jeg kender ingen andre steder, der har struktureret vidensdeling og uddannelse af hinanden så godt, sådan lyder det i et af de anonymiserede svar i rapporten om Mjølner Informatics som arbejdsplads.

Fælles forandring med respekt for individet
De seneste år har Mjølner Informatics gennemgået store forandringer, hvilket i januar i år blev manifisteret i et direktørskifte. Den ledelsesmæssige håndtering af disse forandringer får også rosende ord med på vejen:

- I modsætning til andre steder bliver alle ansatte involveret og bidrager til diskussionen om i hvilken retning, virksomheden skal bevæge sig, hvorfor og hvordan, understreger en ansat. En anden fremhæver en ”flad organisation/ledelsesstruktur, der gør det let og interessant at drøfte ideer med ledelsen”.

Direktør Brian Gottorp Jeppesen er mere end tilfreds med den flotte placering set i lyset af de mange forandringer, som de seneste år har bragt med sig.

- Medarbejderne er kernen i vores forretning. I en branche, der drives af viden og nytænkning skal der være plads til hjernerne bag. Derfor er det helt essentielt, at vi respekterer og værner om det hele individ – både fagligt, organisatorisk og socialt. Det handler også om at give plads til andet end arbejde i hverdagen, siger Brian Gottorp Jeppesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078