23948sdkhjf

Google med på tablet-bølgen

Google barsler med ny super-tablet, der kan spore 3D-bevægelser og genkende overflader.
Johnny Lee, der er med til at udvikle Googles nye super-tablet under navnet Projekt Tango, siger, at målet med tabletten og teknologien er at give mobile enheder menneskelig forståelse for rum og bevægelse, skriver dagbladet Børsen.

- Vores folk arbejder sammen med universiteter, forskningslaboratorier og industrielle partnere fra ni forskellige lande verden over for at trække på den nyeste viden om robotteknologi og computere - og al den teknologi skal koncentreres i en unik mobil enhed, forklarer han.

En række udviklere får snart mulighed for at teste tabletten med henblik på at skabe applikationer inden for rum- og bevægelsesforståelse. Tabletten skal nemlig kunne spore 3D-bevægelser og genkende overflader. Den almindelige forbruger må vente lidt endnu på Googles super-tablet.

Amazon, Googles konkurrent, har tidligere på ugen løftet sløret for at man den 18. juni vil præsentere noget helt nyt. Branchefolk har gisnet sig frem til at det er en helt ny smartphone med 3D-grafikker og bevægelses-sensorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094