23948sdkhjf

Overskud bliver til underskud hos Alpha-elektronik

Underskuddet på lige over 1,1 mio. kr. kan ifølge ledelsen hos den sjællandske EMS-producent blandt andet tilskrives et ledelsesskifte med organisatoriske omkostninger til følge.
Alpha-elektronik A/S kom ud af 2013 med et underskud på 1.139.000 kr. imod et overskud året før på 1.294.000 kr.

Virksomhedens ledelse ser selv flere årsager til, at røde tal i 2013 har sneget sig ind i en ellers mangeårig stime af sorte tal på bundlinjen. En årsag er blandt andet, at Alpha-elektronik i 2013 gennemgik et ledelsesskifte, da virksomhedens nuværende direktør Git Becker i foråret 2013 overtog roret efter John Michaelsen.

- Årets resultat er ikke tilfredsstillende, men dog som forventet. Årets resultat har været præget af et ledelsesskift med deraf følgende betydelige organisatoriske omkostninger. Endvidere udskød kunderne dele af årets planlagte produktioner, hvilket medførte lavere indtjening, idet selskabet valgte at opretholde et sædvanligt antal af kompetente medarbejdere, skriver Alpha-elektronik således i årsrapportens ledelsesberetning.

Trods røde tal i 2013 er ledelsens forventninger til indeværende regnskabs år dog positive.

- Selskabet opererer i et konkurrencepræget marked, hvor en del opgaver outsources til lavtlønsområder. Selskabet er i gang med en optimering, der tager udgangspunkt i kerneforretningen, og med fortsat investering i nyeste produktionsteknologi, forventes selskabet at være godt rustet til at imødekomme kundernes forventninger og krav til kvalitet og effektivitet. Selskabet følger nøje udviklingen og forventer en omsætning og resultat på niveau med 2012, fremgår det således af ledelsesberetningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157