23948sdkhjf

SE Blue Equity investerer i Kohsel

SE Blue Equity erhverver aktiemajoriteten i Kohsel. De hidtidige ejere, Birgit og Morten Kohsel, fortsætter som væsentlige aktionærer. Kohsel, med hovedsæde i Hørning ved Aarhus, designer, producerer og sælger transformere.
Kohsels transformere anvendes i en lang række industrielle produkter, herunder solcelleanlæg, vindmøller, køleanlæg og pumpeenheder. Kohsel har gennem en årrække opbygget en stærk markedsposition indenfor kundespecifikke transformere.

International virksomhed med stærk kundebase
Familievirksomheden Kohsel blev stiftet i 1969 og har siden 1992 været ejet og ledet af Birgit og Morten Kohsel. Kohsel har i den periode udviklet sig til en international virksomhed med en stærk kundebase. I

- Det har været utrolig spændende at udvikle familievirksomheden fra vores overtagelse i 1992 til den stærke position Kohsel har i dag, særligt vores medarbejdere er årsagen til Kohsels succes. Vi har igennem længere tid overvejet at invitere en partner med i ejerkredsen for i endnu højere grad at udløse Kohsels betydelige potentiale. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke har solgt Kohsel, men tværtimod, gennem aftalen med SE Blue Equity, inddraget en partner og dermed skabt fundamentet for langsigtet bæredygtighed, udtaler Birgit og Morten Kohsel.

Et godt fundament til videre vækst
Hos SE Blue Equity glæder man sig til det kommende partnerskab med aktionærer og medarbejdere.

Det er SE Blue Equity’s målsætning at skabe en platform for værditilvækst i gode og sunde, mindre, danske virksomheder, dels gennem et aktivt ejerskab, dels gennem direkte interaktion mellem SE Blue Equity’s investorer og virksomhederne:

- Kohsels dygtige ledelse og kompetente medarbejdere har, med fokus på kundernes behov og effektive forretningsprocesser, opbygget en kernesund virksomhed med et godt fundament til videre vækst. Kohsel er eksponent for det bedste i dansk erhvervsliv: Knowhow, innovation og en stærk virksomhedskultur. Kundskaber, som Danmark skal leve af fremadrettet. Vi ser frem til at hjælpe med videreudviklingen af Kohsel på et sundt industrielt grundlag, udtaler Thomas Bonde, partner i SE Blue Equity.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094