23948sdkhjf

Rockwell Automation og Wexøe indgår strategisk partnerskab

Fra juni 2014 er Wexøe A/S distributør for Rockwell Automation A/S og skal sælge løsninger målrettet maskinbyggere, systemintegratorer og installatører.
Rockwell Automation, en nøglespiller inden for industriel automation, har indgået partnerskab med Wexøe A/S, som er en anerkendt distributør af netværks- og automationsløsninger. Formålet er at styrke salget og den tilhørende support til de mindre og mellemstore virksomheder, som er et strategisk vigtigt segment for Rockwell Automation. Derudover ønsker Rockwell Automation at forbedre kundesupporten og sikre dag-til-dag leverancer til kunderne fra Wexøes lager i Værløse.

- Partnerskabet med Wexøe A/S er af stor betydning for os, fordi vi nu for første gang i Danmark får et dedikeret salgsteam hos en distributør, som skal sælge vores løsninger til et segment, vi ikke selv har ressourcer til at servicere. Vores kundeservice vil blive væsentligt forbedret med daglige leverancer og nem adgang til support, og vi vil kunne levere bundlede og prækonfigurerede løsninger til OEM’er, systemintegratorer og installatører, fordi Wexøe kan varetage den del også, siger Peder Henriksen, Channel Manager Skandinavien, Rockwell Automation.

Og han understreger, at valget af Wexøe som strategisk partner skal ses som en tilføjelse til distributørsamarbejdet i Danmark og ikke som en erstatning. Samarbejdet med eksisterende distributører fortsætter som hidtil.

- Det interessante ved Wexøe er, at de har en klar markedsstrategi, som ikke kræver ekstra ressourcer af os. Hidtil har vi skabt og udviklet markedet i fællesskab med vores partnere. Wexøe er godt klædt på, har et meget stærkt, veluddannet team, den rette infrastruktur og er klar til at styrke vores salg til de mindre og mellemstore virksomheder. Vi glæder os derfor meget til samarbejdet, siger Peder Henriksen.

Skræddersyede løsninger og kitleverancer
Ifølge salgsdirektør i Wexøe A/S Mogens Brusgaard vil samarbejdet skabe værdi for kunderne, fordi de nu kan få direkte adgang til medarbejdere, der kan skræddersy løsninger og levere kitleverancer med Rockwell Automations produkter.

- Vi er stolte over at byde Rockwell Automation velkommen som leverandør. Rockwell Automation er 100 procent dedikeret til automation og er især stærke inden for integrerede løsninger. Et nyt team hos os bestående af commercial engineers og industrielle sælgere kan tilbyde kunderne flere muligheder. Blandt andet kan vores montageafdeling skræddersy løsninger og levere et færdigt automationskit, hvori indgår supplerende industriprodukter, bl.a. fra Rockwell Automation’s Encompass Partner Program, siger Mogens Brusgaard.

- De danske maskinbyggere konkurrerer ofte med Indien og Kina, og derfor er det et udfordret marked. Det betyder, at de danske maskinbyggere skal konkurrere på viden, kvalitet og innovation, og minimere arbejdstunge processer, spild tid & drift stop. Hvis produktionen står stille, fordi man mangler en komponent, som er længe undervejs, oplever virksomheden store, unødvendige tab. Så jo hurtigere vi kan levere varer fra vores lager, og jo mere vi kan sammensætte kitleverancer, jo større værdi og konkurrencedygtighed tilfører vi de danske maskinbyggere, forsætter han.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062