23948sdkhjf

Huawei overvejer dansk udviklingsafdeling

Huawei er på vej med en selvstændig dansk udviklingsafdeling. Universitetssamarbejde skærper jagten på danske talenter.
Kinesiske Huaweis danske afdeling er siden efteråret vokset med 200 nye medarbejdere, og nu fortæller den danske landechef Binbing Xiao, at man overvejer at oprette en selvstændig udviklingsafdeling på dansk grund. Det oplyser Ingeniøren.

Huawei har netop indledt jagten på danske talenter med det nyoprettede program Telecom Seeds for the Future, som er et samarbejde mellem Huawei, DTU og Aalborg Universitet: 50 studerende får over de kommende fem år mulighed for at besøge Huaweis afdelinger i Kina for at lære om innovation og fremtidens teknologier.

- Alene i Europa forventer vi at fordoble antallet af medarbejdere, der arbejder med innovation over de kommende tre år. Derfor er det helt naturligt for os at styrke forbindelsen til dygtige danske it-ingeniører, siger Binbing Xiao.

Interessen for lige netop Danmark udspringer af Danmarks ry for at have stærke forskningsmiljøer blandt andet inden for software og akustik.

Huaweis danske afdeling har i dag omkring 300 medarbejdere. Siden 1. marts i år har Huawei leveret udstyr og drevet TDC's landsdækkende mobilnetværk.

Originalartikel: http://karriere.jobfinder.dk/artikel/huawei-overvejer-rd-i-danmark-1891
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126