23948sdkhjf

20 kommuner vælger prisvindende GPS-system

Iværksættervirksomheden Stella Care stå bag GPS-systemet Care Trackeren, som er specielt udviklet til demente. Systemet har modtaget flere iværksætterpriser - og flere kan være på vej.
Firmaet bag GPS-systemet Care Trackeren, Stella Care,, har allerede modtaget anerkendelse. Først med en nominering i konkurrencen om at være årets iværksættervirksomhed i Frederiksberg Kommune, en sejr til GPS-systemet hos Rotarys lokale iværksætterkonkurrence på Frederiksberg samt af en sejr i distriktskonkurrencen den 24. juni.

Nu skal Stella Care så dyste mod andre iværksættervirksomheder fra hele Danmark.

Men interessen og efterspørgslen efter det prisvindende GPS-system er også stor. Over 20 kommuner har på kort tid valgt Stella Care som ny leverandør af GPS-sporingssystem til deres demente borgere.

Lille og let at bruge
Care Trackeren er GPS-teknologi implementeret i et armbåndsur eller i en lille og smart GPS tracker. Den lille GPS tracker er lidt mindre end en æske tændstikker, hvor demente personer tidligere er blevet udstyret med GPS udstyr, som er beregnet til biler og maskiner. Stella Cares system vil hermed være med til at give den demente borger værdighed ved, at de kan bære en GPS usynligt eller diskret på kroppen.

Herudover har Stella Care udviklet en app, som bruges på en smartphone. App'en er udviklet i samarbejde med plejepersonalet og brugerne, så den er meget nem af bruge. Også her adskiller systemet sig fra tidligere løsninger, som er meget teknisk indviklede.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094