23948sdkhjf

Nyt om navne: Brancheprofil skal sælge Spectralink i Europa

Thomas Bendtsen Nedergaard tiltrådte i foråret som ny EMEA Major Account Director hos Spectralink.
Den dansk-amerikanske producent af trådløse kommunikationsløsninger henter dermed en markant brancheprofil med mere end 15 års erfaring fra tele- og it-branchen, der skal være med til at udbygge Spectralinks position på det europæiske marked. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Thomas Bendtsen Nedergaard kommer senest fra en stilling som Vice President for KMD Utility, der udvikler it-løsninger til energisektoren. Tidligere har han været mere end 10 år hos TDC, hvor karrieren for alvor tog fart. Her sluttede han som VP for TDC Erhvervs offentlige forretning og har undervejs været igennem TDC´s talent- og toplederprogram.

Spectralinks administrerende direktør, Sten Dyrmose, glæder sig over ansættelsen af Thomas Bendtsen Nedergaard.

- Med Thomas har vi fået en erfaren og faglig stærk profil ombord. Hans resultater og CV taler for sig selv, og jeg har store forventninger til, at Thomas kan være med til at styrke vores tilstedeværelse på tværs af vores markeder i Europa, lyder det fra Sten Dyrmose.

Godt i gang
Om de første måneder i spidsen for Spectralink, siger Thomas selv, at det har været en spændende tid med nye udfordringer.

- Produktivitet er for alvor kommet på dagsordenen. Derfor er det fagligt tilfredsstillende at blive en del af en virksomhed, der rent faktisk kan være med til at løfte dén udfordring. Spectralinks produkter og løsninger gør kommunikation uafhængig af tid, sted og situation, og det giver f. eks. helt nye muligheder for patientpleje i sundhedssektoren, siger Thomas Bendtsen Nedergaard.

Thomas´ fornemmeste opgave er at udvikle Spectralinks markedsposition. Men han kommer også til at investere en del tid i at komme endnu tættere på kunder og partnere på tværs af Europa, så Spectralink har det bedste udgangspunkt for at udvikle mobile løsninger og produkter, der lever op til markedets evig skiftende behov, oplyser virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078