23948sdkhjf

Sonion købt af Novo

Den danske underleverandør til høreapparatindustrien er blevet overtaget af Novo A/S, som har købt alle aktier i firmaet.
Novo, holdingselskabet bag Novo Group, har købt alle aktier i Sonion for et ikke oplyst beløb fra Altor Fund III og de øvrige aktionærer.

- Vi gælder os til at arbejde med Novo som en langsigtet ejer af Sonion, Novo har en lang og succesfuld historie med at styre R&D-tunge virksomheder, og med deres opbakning vil vi kunne underbygge vores R&D-indsats med at udvikle bedre produkter til vores kunder, udtaler Jørn Mørkeberg, CEO i Sonion, og tilføjer:

- De store firmaer, som Novo ejer, er yderst professionelle, succesfulde og innovative life-science-firmaer som repræsenterer den højeste standard hvad angår kvalitet og corporate responsability, værdier som er vigtige for både Sonion og vores kunder. Vi ser frem til at blive en del af denne gruppe af Novo-investeringer og ser rigeligt med mulighed for at skabe yderligere fordele for vores kunder som del af denne store familie af firmaer.

Siden 2009 har Sonion øget investeringerne i forskning og udvikling betragteligt og fordoblet antallet af ansatte på området. Ligeledes har firmaet indledt adskillige langsigtede forskningsinitiativer, som skal udvikle nye teknologier.

Sonion har udvikling i Danmark og Holland samt produktion i Vietnam og Filippinerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062