23948sdkhjf

Noratel solgt til engelske Acal plc

Noratel koncernen, der er en af Europas største producenter af transformere og reaktorer er blevet solgt til Acal plc, der er en af Europas førende leverandører af specielle komponenter til elektronikindustrien.
Acal, der har base i London og er børsnoteret på London Stock Exchange, har købt Noratel Koncernen for en samlet sum på 747 mio. norske kroner, og handlen faldt endeligt på plads 17. juli.

- Noratel fortsætter med uændret ledelse under det nye ejerskab. Vor strategi om at være en betydende global leverandør forbliver uændret, og vi forventer at genererer yderligere vækst gennem synergi og samarbejde med de øvrige selskaber i Acal Group - herunder Myrra transformers, som er en global leverandør af blandt andet printtransformere, hedder det i en pressemeddelelse udsendt af Noratel.

Om Acal Group
Acal plc er en førende Europæisk leverandør af avancerede teknologiske løsninger til industrielle kunder. Acal Group består af en række højt specialiserede virksomheder i blandt andet Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Benelux, Italien, Polen, Spanien og Norden, samt i Asien (Kina og Sydkorea) og Afrika (Sydafrika).

Virksomhederne omfatter Acal BFI, Hectronic, MTC, Myrra Group, RSG, Stortech, Vertec og Young Electronics Group.

Acal Group havde før købet af Noratel ca. 1.300 ansatte

Om Noratel Group
Noratel er en førende global producent og distributør af lav- og midt-spændingstransformere og andre viklede komponenter. Noratel har egne repræsentations- og produktions-faciliteter i bl.a. Norge, Sverige, Finland, Danmark, England, Holland, Tyskland, Polen, Spanien, Indien, Sri Lanka, Kina og USA og har gennem årene haft en stærk og konsekvent udvikling i de økonomiske resultater.

Noratel har ca. 2.300 ansatte på verdensplan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063