23948sdkhjf

Lærling fra Alpha-Elektronik hædret

DI Sydsjælland uddeler prisen som Årets Lærling til Thomas Roager, der er uddannet elektronikfagtekniker hos ALPHA-elektronik A/S i Næstved.
Thomas Roager er fagligt nysgerrig ud over det sædvanlige og slipper ikke arbejdet, når han går hjem. I sin fritid nørder han gerne med 3D-printer-teknologi og dens muligheder. Han bygger selv 3D-printere og laver gadgets til hjemmet. Noget af ”fritids-arbejdet” foregår med sønnen på skødet, for mens han uddannede sig og klarede sin lærlingetid med bravour, blev han også far for første gang.

- Thomas har sat sit præg på os og på virksomheden. Man vokser med uddannelse, og det gælder også for Thomas, som går ind og tager ansvar, der hvor han er. Det er en personlig egenskab, jeg sætter særligt pris på, siger administrerende direktør Git Becker, Alpha-elekronik.

Thomas Roager afsluttede sin uddannelse hos Zealand Business College (ZBC) i maj måned 2014 med en flot slutkarakter på 12, og han har lige fået sit svendebrev her i august.

DI Sydsjællands Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, der ikke alene er meget dygtig på sit felt, men som også er flittig og serviceminded, og som har fokus på den faglige kvalitet. DI Sydsjælland vil med prisen sætte fokus på, hvor vigtige erhvervsuddannelserne er.

- Hvis virksomhederne i Sydsjælland skal skabe vækst og nye arbejdspladser, så er det helt afgørende, at vi er med til at uddanne dygtige, unge mennesker. Det er lige så vigtigt, at vi ude på virksomhederne formår at motivere og udfordre de unge mennesker. Begge dele slår vi et ekstra slag for, når vi uddeler Lærlingeprisen. Ved at hædre en dygtig lærling som Thomas sender vi et signal om, at det betaler sig at gøre en ekstra indsats og arbejde seriøst med sit fag. Vi har brug for mange som Thomas i Sydsjælland, siger direktør Mette Radich Pedersen fra bestyrelsen for DI Sydsjælland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094