23948sdkhjf

Ericsson skal levere 700.000 energimålere

Finske Landis+Gyr har valgt Ericsson til at levere fjernaflæst energimåling af mere end 700.000 energimålere i Finland.
Landis+Gyr, en af verdens førende virksomheder inden for energiløsninger til forsyningsselskaber, har valgt svenske Ericsson til at levere fjernaflæsning af energimålere og relaterede driftsopgaver til Landis+Gyrs kunder i Finland.

Aftalen betergens som et gennembrud for Ericsson i den finske energisektor og understreger ifølge Ericsson selv det svenske selskabs fokus på at anvende informations- og kommunikationsteknologi, IKT, til at imødekomme kravene hos energi- og forsyningssektoren.

Indtil nu har Landis+Gyr leveret mere end én million fjernaflæsningsmålere til adskillige finske forsyningsselskaber, hvilket svarer til at levere en fjernaflæsningsmåler til hver tredje husstand i Finland, som har omkring 3,2 millioner aflæsningsenheder.

Medarbejdere går over til Ericsson
Ericsson skal levere fjernaflæsning af mere end 700.000 af landets energimålere, med opstart 1. oktober 2014. Som en del af kontrakten vil 13 Landis+Gyr-medarbejdere fra Jyväskylä slutte sig til Ericsson-koncernen samme dag. Landis+Gyr vil fortsat være ansvarlig for kunderelationerne.

- Dette samarbejde sikrer stærk ekspertise og ressourcer til markedet for fjernaflæsning i Finland. Ericsson har lang erfaring med serviceaftaler til samarbejdspartnere, og de har et stærkt engagement i forretningsudvikling inden for energisektoren. Sammen vil vi være i stand til at give Landis+Gyrs kunder i Finland en fremtidssikret portfolio af tjenester i konstant udvikling, siger Ari Tolonen, direktør for Landis+Gyr Finland, omkring aftalen.

- Forsyningsindustrien er en af de mest forbundne i Finland, da der praktisk talt er en fjernaflæsningsmåler i hvert hjem. Med vores ekspertise inden for IKT-løsninger og serviceaftaler, samt vores strategiske fokus på energisektoren, kan vi sikre at Landis+Gyr og dets kunder får det bedste ud af de muligheder et opkoblet samfund bringer med sig, fortæller Charlotta Sund, som står i spidsen for Ericsson i Nordeuropa og Centralasien.

98 procent af Finlands hjem er i øjeblikket forbundet til fjernaflæsningsmålere, hvilket gør landet til det førende i Europa inden for fjernaflæsning af forbrug i private hjem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094